У Білому домі застерегли Путіна від втручання у вибори США

У Білому домі застерегли Путіна від втручання у вибори США

У Білому домі застерегли президента рф Володимира Путіна від втручання у майбутні президентські вибори США після його заяв про те, хто має перемогти в результаті голосування.

За словами прессекретаря Білого дому Ендрю Бейтса, якого процитував телеканал Sky News, Путін не має втручатися у вибори, які пройдуть в США в листопаді 2024 року.

"Пан Путін повинен не втручатися в американські вибори", - наголосив Бейтс.

Напередодні російський диктатор розповів, на кого росія робить ставку на виборах у США. За словами Путіна, на посаді президента США для росії кращим є Джо Байден, а не Дональд Трамп. Про це він повідомив в інтерв'ю Всеросійській державній телевізійній та радіомовній компанії.

Путін назвав Байдена більш досвідченою людиною, яка є дуже прогнозована. Він додав, що чинний американський лідер є політиком старої формації.

"Але ми працюватимемо з будь-яким лідером США, якому виявить довіру американський народ", - додав президент країни-агресорки.

Нагадаємо, експрезидент США, який прагне повернутися на другий термін у Білий дім, Дональд Трамп заявив, що "заохочуватиме" росію атакувати будь-кого з союзників США по НАТО. Заступник прессекретаря Білого дому Ендрю Бейтс заявив, що це жахливі та ненормальні слова.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, колишній президент США та кандидат на майбутніх виборах Дональд Трамп запропонував надати допомогу Україні в кредит, і якщо Україна зможе, то віддасть ці кошти.

Головне