У Бериславі внаслідок ворожого авіаудару загинув чоловік

У Бериславі внаслідок ворожого авіаудару загинув чоловік

У Бериславі на Херсонщині внаслідок ранкового ворожого обстрілу смертельні поранення отримав 42-річний чоловік.
Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Через ранковий авіаудар по Бериславу загинув місцевий житель", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, близько 07:20 ворог скинув керовану авіабомбу на житловий квартал міста. Поцілили по будинку. Прокудін інформує, що смертельні поранення дістав 42-річний чоловік.

Нагадаємо, у складі Збройних сил України з'явиться батальйон "Сибір", до якого увійдуть виключно громадяни російської федерації.

Приєднатися до батальйону вже висловили бажання десятки росіян, зокрема, представники етнічних меншин у рф. Всі вони стануть частиною регулярної української армії та воюватимуть проти окупантів. Значна частина бійців нового батальйону -  якути та буряти, які хочуть незалежності від росії та розглядають перемогу України у війні як крок до цієї мети. Всі вони пройшли ретельну безпекову перевірку, щоб українська сторона могла переконатися у їхній позиції. Після цього вони підписали військовий контракт та отримали армійські позивні, щоб захистити свою особистість. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, Сили оборони України продовжують вести оборону на сході та півдні. Протягом минулої доби, 24 жовтня, на фронті відбулося близько 80 бойових зіткнень. Зокрема, українські військові відбивали наступи на Авдіївку та успішно наступали на Запоріжжі.

Безрезультатними були наступальні дії окупантів у районах Степового, Авдіївки, Сєверного, Невельського Донецької області, де Сили оборони відбили понад 10 атак.

 

Головне