У Бердянську "мінуснули" співробітника колонії, де катували українців, - Андрющенко (відео)

У Бердянську

В окупованому Бердянську, що на Запоріжжі, завдяки зусиллям українських партизанів було знищено працівника так званої "колонії", ще окупанти катували затриманих громадян України. Чоловік загинув, повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. 

Вибух у захопленому ворогом місті прогримів 5 травня. Окупант підірвався у власному авто.

"За офіційною версією слідства окупантів, сьогодні, 5 травня 2024 року, невідомий заклав саморобний вибуховий пристрій під транспортний засіб співробітника виправної колонії, він спрацював. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події", - повідомив Андрющенко.

Нагадаємо, раніше цього місяця російські медіа писали про вибух автомобіля колишнього співробітника Служби безпеки України Василя Прозорова, який був російським шпигуном. Подія сталась у столиці рф, Москві. Чоловік, за даними ЗМІ, вижив, отримавши лише травми ноги. Сам Прозоров почав співпрацювати з росіянами у 2014 році, вчін "зливав" окупантам інформацію про перебіг АТО. У СБУ Прозоров працював до 2018 року, після чого втік в рф. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, днями Служба безпеки України викрила шахрайську схему, за якою зловмисник видурював гроші у сімей українських військовополонених та зниклих безвісти. Місцевого жителя Києва затримали за те, що він видавав себе за співробітника “пошукової групи” СБУ, який  за певну суму нібито може допомогти родинам повернути родичів з полону.

 

 

Головне