У Бельгії внаслідок шторму загинув п'ятирічний хлопчик з України: це підтвердили в МЗС

У Бельгії внаслідок шторму загинув п'ятирічний хлопчик з України: це підтвердили в МЗС

У Бельгії під час шторму 2 листопада загинув маленький українець. П'ятирічний хлопчик помер внаслідок нещасного випадку. Цю інформацію підтвердило Міністерство закордонних справ України.

"Можемо підтвердити загибель українського хлопчика в Генті внаслідок нещасного випадку. Співчуваємо батькам. Наше посольство в Бельгії на зв‘язку із поліцією та соціальними службами, а також рідними", - зазначили у зовнішньополітичному відомстві України.

За даними місцевих ЗМІ, український хлопчик та ще одна дитина у негоду перебували надворі на майданчику. Штормовий вітер, який вирував того дня, зламав гілки на деревах поблизу дітей і вони впали на них. Хлопчика доставили у лікарню, однак він помер. У іншої дитини діагностували легкі травми.

Нагадаємо, у четвер, 2 листопада, заходом Європи пронісся шторм та була зафіксована рекордна швидкість вітру. Внаслідок негоди загинули близько десяти людей, зокрема і маленький хлопчик з України.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Секторі Гази знаходяться 357 українців. За словами Надзвичайного і повноважного посла України в Ізраїлі Євгена Корнійчука, можливості евакуювати їх з небезпечної зони наразі немає.

Головне