ЦНС: росія почала постачати паливо з Білорусі після ударів по НПЗ

ЦНС: росія почала постачати паливо з Білорусі після ударів по НПЗ

Після ударів дронів по російських нафтопереробних заводах влада держави-агресора залучила допомогу свого сателіта Білорусі. Про це повідомили у Центрі національного спротиву.

"Окупована Кремлем Білорусь нарощує поставки палива до рф через дефіцит, що виник через ремонти на ворожих НПЗ.

За повідомленнями місцевих, у нафтопереробній сфері Білорусі спостерігається сплеск виробництва авіаційного реактивного пального і його поставок до росії залізничним транспортом", - йдеться у повідомленні.

У ЦНС також зазначили, що поставками палива з Білорусі в росію займаються бойовики терористичного угруповання "Вагнер" та батальйон охорони білоруського МВС.

"росія без палива - це чудова ілюстрація путінського правління. Проте режим Лукашенка не здатний покрити дефіцит, і є лише методом латання дір. Але його допомога є свідченням агресії самопроголошеного диктатора проти нашої країни й участь окупованої республіки у війні проти України", - наголосили у ЦНС.

Як повідомляли "Ми-Україна", на Волгоградському нафтопереробному заводі в росії виникла пожежа після того, як на його територію впав безпілотник. Попередньо, ніхто не постраждав.

Головне