Національна легенда України: де і коли дивитись повну версію церемонії

Національна легенда України: де і коли дивитись повну версію церемонії

Напередодні Дня Незалежності Президент України Володимир Зеленський анонсував урочисту церемонію вшанування національних легенд країни. Повну версію цієї церемонії українці зможуть побачити в ефірі телемарафону "Єдині новини" 25 серпня о 21:00. Про це він повідомив у своїх соцмережах.

У своєму зверненні глава держави наголосив на важливості кожного громадянина, який робить внесок у розбудову та зміцнення країни. Зеленський відзначив тих, хто підвищує міжнародний авторитет України, зберігає її культурну самобутність та віддано служить своїй батьківщині.

Президент підкреслив, що національними легендами України є не лише видатні історичні постаті, але й сучасники, які своєю працею, талантом та відданістю зміцнюють державу. Він висловив вдячність усім, хто робить Україну сильнішою та успішнішою.

Також напередодні Дня Державного прапора та Дня Незалежності України Президент Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська відзначили видатних людей нагородою "Національна легенда України".

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський привітав громадян з Днем Державного прапора

Як писали "Ми-Україна" раніше, в місті Одеса вперше з початку великої війни розгорнули 30-метровий прапор України. Півсотні людей підняли 30-метровий прапор Потьомкінськими сходами.

Головне