Трьом колишні працівники МВС з Криму повідомили про підозру у державній зраді

Трьом колишні працівники МВС з Криму повідомили про підозру у державній зраді

Прокуратура Автономної Республіки Крим та міста Севастополя повідомила про підозру у державній зраді трьом колишнім співробітникам МВС України з Криму.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури АРК.

Підозрюваним, які після окупації півострова перейшли на службу до окупаційної влади, загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Після окупації Криму було встановлено, що підозрювані, зрадили присязі на вірність народу України, обійнявши керівні посади в окупаційних управлінь МВС росії по місту Севастополю та відділі МВС росії по Гагарінському району. 

Своїми діями та рішеннями вони сприяли створенню та функціонуванню окупаційних органів внутрішніх справ на півострові, а також надавали допомогу представникам рф у проведенні підривної діяльності проти України.

Нагадаємо, що Силам оборони України вдалося стабілізувати становище в місті Вовчанськ на Харківщині. Ситуація в Харківській області залишається складною, але українські військові утримують позиції, незважаючи на постійні спроби російських військ прорвати оборону біля Липців, Вовчанська та Стариці.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, чорноморський флот росії, ймовірно, втратив свого останнього носія крилатих ракет, яким був корабель "Циклон".

Головне