Тривоги через МІГ у повітрі: Ігнат пояснив, у яких випадках їх не оголошують

Тривоги через МІГ у повітрі: Ігнат пояснив, у яких випадках їх не оголошують

Речник Повітряних Юрій Ігнат пояснив у яких випадках тривоги через МІГ у повітрі не оголошують. 

Речник Повітряних сил у коментарі "РБК-Україна" зазначив, що якщо є точна інформація про те, що МІГ загрози не становить, то ЗСУ не оголошуватимуть повітряну тривогу. Але не завжди можливо встановити, чи з ракетою він летить, чи без.

"Партнери країн НАТО намагаються якомога швидше й якомога повніше інформувати Київ про той чи інший проліт МіГ-31К. Плюс є наша розвідка. Але не завжди є інформація, з ракетою він летить чи без, чи це просто переліт, чи це бойовий виліт, чи просто тренувальний політ", - повідомив Ігнат.

Ігнат наголошує, що ПС можуть протидіяти, знищивши МіГи. Втім, за його ці літаки недосяжні та б'ють з дуже великої відстані.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Луганську в ніч на 4 грудня дрони вдарили по нафтобазі. В результаті цього виникла пожежа.

Про це пишуть росЗМІ.

За повідомленнями у соціальних мережах від місцевих мешканців, в загальному було зафіксовано приблизно п'ять-шість вибухів, що сталися між 22:15 і 23:30.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Москві горів завод з виготовлення спеціалізованих автомобілів. На цьому заводі виробляють кузови для ракетних комплексів. В МНС заявили, що площа загоряння становить близько 1000 кв.м. Пожежа отримала другий ранг складності.

В екстрених службах заявили, що площа загорання 2 000 кв. м. Це підприємство входить до топ-10 серед виробників причепів у Європі.

Головне