Триває спільна операція і вона досить успішна: Юсов про прорив російських добровольців в рф

Триває спільна операція і вона досить успішна: Юсов про прорив російських добровольців в рф

Російські добровольці - бійці Легіону "Свобода росії", Російського добровольчого корпусу (РДК) та "Сибірського батальйону" - є громадянами рф і наступом на Бєлгородську та Курську області вони представляють свої суспільно-політичні програми та цілі. Про це в ефір "Ми-Україна" розповів представник української військової розвідки Андрій Юсов.

"Справді, мова йде про те, що Легіон "Свобода Росії", РДК та "Сибірський батальйон" – це структури, які на території рф діють абсолютно автономно та представляють свої суспільно-політичні програми і цілі. Триває спільна операція на кількох напрямках, триває досить успішно. Ми бачимо, що Кремль в черговий раз не контролює ситуацію на рф навіть в умовах так званих псевдовиборів російського диктатора. У російських громадян, оскільки їм не лишили жодних інших способів боротьби парламентських, тому що лідери опозиції або вбиті, або сидять за гратами, або в еміграції, залишилась лише збройна боротьба. Цим правом вони і користуються", - розповів він.

Як відомо, російські добровольці цієї ночі увійшли у Бєлгородську та Курську області рф для здійснення спільної операції. Вони прорвали російсько-український кордон і на ворожу територію зайшли на важкій техніці. Відповідні відео вони опублікували у соцмережах.

На кордоні бійці ЛСР записали відеозвернення до своїх співгромадян, пояснивши, що йдуть, "щоб звільнити вас від диктатури, терористичної організації, яка захопила владу". Також вони наголосили, йдуть "на вибори" в рф. 
 

Як писав "Ми-Україна раніше, у Санкт-Петербурзі спалахнула масштабна пожежа біля південної ТЕЦ.

Головне