Трагедія на залізниці у Бангладеш: щонайменше 17 людей загинуло, десятки поранених

Трагедія на залізниці у Бангладеш: щонайменше 17 людей загинуло, десятки поранених

У східній частині Бангладешу зіткнулися два поїзди. Аварія, що сталась за 80 км від столичної Дакки, обірвала життя як мінімум 17 осіб, пише Reuters. 

Трагедія на залізниці трапилась внаслідок врізання пасажирського поїзда у вантажний. Ушкодження різного ступеня отримали десятки пасажирів

"Сімнадцять тіл було виявлено, багато поранених доставлено до лікарні", - розповів керівник столичної залізничної поліції Ановар Хоссейн.

Він допустив, що кількість жертв може зрости, оскільки рятувальні роботи на місці події ще тривають.

За попередньою версією, причиною аварії став керманич вантажного поїзда. Той рушив з місця, порушивши даний його сигнал. 

"Після зіткнення багато людей виявилися заблокованими всередині. Коли це сталося, більшість людей загинуло", - розповів журналістам керівник пожежної служби Дакки Мохаммад Масуд. 

Для Бангладешу аварії на залізниці та зіткнення поїздів не є чимсь незвичним. Частіше за все такі інциденти в країні стаються через неконтрольовані залізничні переїзди, погані сигналізацію та стан колій.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в американському штаті Луїзіана сталась масштабна автопригода, внаслідок якої семеро людей загинуло та ще щонайменше 25 - отримали ушкодження. Як мінімум 158 автівок потрапили у ДТП на мосту через озеро Морепа.

Головне