Тимчасово окупований Севастополь залишився без води: у чому причина

Тимчасово окупований Севастополь залишився без води: у чому причина

Мешканці тимчасово окупованого Севастополя переживають відсутність водопостачання протягом кількох днів через повінь.

Про це заявив так званий губернатор міста Михайло Розвожаєв.

Нещодавно у місті сталася проливна злива, що призвела до підтоплення десятків будинків і евакуації людей. Злива також спричинила затоплення доріг, відокремивши багатьох місцевих мешканців від основних житлових зон.

Окупаційна влада стверджує, що на території Севастополя випала третина місячної норми опадів, що може призвести до виходу з берегів ряду ставків і водосховищ. Унаслідок повені, каналізаційні стоки потрапили в водопровідну систему, що змусило владу обмежити подачу води та установити графік її подачі.

Місцеві мешканці висловлюють невдоволення тим, що вода не постачається їм протягом кількох днів, і вони вимушені стояти в довгих чергах з відрами та пляшками, а також обмежені у можливості приймати водні процедури. Зауважується, що автоцистерни не доставляють воду у необхідній кількості.

У деяких районах міста ситуація з подачею води не полегшується, і водоканал не забезпечує чіткий графік відновлення централізованих поставок.

Варті зазначити, що в інших частинах міста ситуація з постачанням води не є кращою, і відновлення централізованих поставок є неоднозначним. Локальний водоканал повідомляє, що проблема може вирішитися протягом тижня, якщо не буде подальших опадів.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у порту Миколаєва стався витік нафтопродуктів із затонулого судна.

Головне