Теракт на Закарпатті: депутат, який підірвав гранати у сільраді, прийшов до тями

Теракт на Закарпатті: депутат, який підірвав гранати у сільраді, прийшов до тями

У суботу, 16 грудня, депутат-підривник Сергій Батрин прийшов до тями у лікарні. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола. 

Сергія Батрина допитуються правоохоронці.

Також відомо, що палату депутата охороняє поліція. Побоюються самосуду родичів поранених у сільраді села Керецьки.

Нагадаємо, що внаслідок вибуху постраждали 26 осіб. В тому числі сам підривник.

"Сергій Батрин попри численні поранення та важкий стан вже прийшов до свідомості в Свалявській лікарні.  Наразі із ним проводять слідчі дії правоохоронці, а його палату від самосуду родичів поранених в сільраді села Керецьки охороняє поліція", – пише Глагола.

Нагадаємо, депутат, який підірвав гранати під час засідання сесії Керецьківської сільської ради 15 грудня, готувався до цього заздалегідь. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко за підсумками Конгресу місцевих та регіональних влад.

Як писали "Ми-Україна" раніше, вдень 15 грудня один із депутатів Керецьківської сільської ради Мукачівського району під час сесії підірвав гранати. Внаслідок підриву постраждали 26 осіб, шестеро з них перебувають у тяжкому стані. За даними МВС, під час обговорення бюджету села на 2024 рік між депутатами виникла дискусія, в розпал якої чоловік вийшов з залу засідання, а за кілька хвилин вже повернувся з гранатами, які згодом підірвав. Правоохоронні органи розслідуватимуть підрив як терористичний акт. 

Головне