Таврійський напрямок: знищено понад 520 окупантів та 60 зразків техніки за добу

Таврійський напрямок: знищено понад 520 окупантів та 60 зразків техніки за добу

Воїни Сил оборони Україні не припиняють нищити живу силу та озброєння ворога у зоні відповідальності, ввіреній ОСУВ "Таврія". Лише минулої бойової доби на вказаній ділянці фронту втрати російської армії у живій силі склали 521 особу, у техніці -60 одиниць, не враховуючи 233 безпілотників (ліквідованих або нейтралізованих).

"Втрати ворога у військовій техніці минулої доби склали 60 одиниць. Зокрема, шість танків, 34 бойові броньовані машини, шість артилерійських систем, одна реактивна система залпового вогню, 12 автомобілів, одна одиниця спецтехніки", - йдеться у ранковому зведенні Об'єднаного пресцентру Сил оборони таврійського напрямку.

На додачу, українські захисники за учорашній день знищили ще два склади БК та один важливий об’єкт противника.

Таврійський напрямок: оперативна ситуація на 21 лютого

Загалом у смузі відповідальності ОСУВ "Таврія" минулої бойової доби, 20 лютого, відбулось майже 50 боєзіткнень, противник здійснив 54 авіаудари та 1151 артилерійський обстріл. 

  • Авдіївський напрямок. Бійці Сил оборони відбили 13 атак росіян поблизу Ласточкиного, Степового, Сєвєрного та Невельського
  • Мар’їнський напрямок. В районах Георгіївки, Новомихайлівки та Побєди ЗСУ стримують росіян. За добу ворог здійснив два десятка спроб прориву української оборони. 
  • Новопавлівський напрямок. На вказаній ділянці фронту ворожі підрозділи сім разів пробували поліпшити тактичне положення на південь від Пречистівки та Золотої Ниви.
  • Запорізький напрямок. Українські оборонці відбили сім атак в районах Роботиного та Малої Токмачки. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, військовослужбовці рф у ніч з 20 на 21 лютого здійснили дронову атаку на Добропілля Покровського району Донецької області. Ворог скерував по місту два дрони-камікадзе, цілив по житловому масиву. Є поранені.

Головне