Син лідера ЦАР влаштував дебош у російському Кисловодську (відео)

Син лідера ЦАР влаштував дебош у російському Кисловодську (відео)

Син президента ЦАР Фостена-Арканжа Туадери - Еваріст Туадера - 28 серпня цього року побив чоловіка та жінку, перебуваючи у місті-курорті Кисловодськ, що у Ставрополському краї рф. Ролик опублікував Telegram-канал "Краснодар край".

Відповідні кадри були зняті 28 серпня. У день від'їзду з популярного російського курорту, син лідера африканської країни втік від групи, яка чекала на нього біля готелю, і пішов із валізою на вокзал.

Там він спочатку вдарив чоловіка, потім довго розмовляв телефоном, а згодом напав на лікарку, яка його супроводжувала. Дівчина заявила, що Туадера вибив їй щелепу.

Постраждала викликала швидку і поліцію, проте заяву так і не написала. Чоловіка відправили в Москву і передали співробітникам посольства ЦАР.

Telegram-канал Baza додав, що син лідера ЦАР прибув до рф за два тижні до інциденту на реабілітацію.

"Однак Еваріст не хотів "реабілітуватися" і більшу частину часу проводив у розвагах та приємній метушні", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, цьогоріч у червні в межах участі в Африканській миротворчій місії до Києва приїздив президент Південно-Африканської Республіки (ПАР) Сиріл Рамафоса. У день приїзду лідера ПАР та президентів інших африканських держав росія влаштувала черговий обстріл української столиці.

Як писав "Ми-Україна "раніше, у липні під час зустрічі лідерів країн Африки з Володимиром Путіним Рамафоса заявив, що росія повинна розблокувати Чорне море. Він наголосив на тому, що африканська делегація приїхала у рф "не дари просити".

Головне