Світоліна розгромила росіянку на турнірі WTA

Світоліна розгромила росіянку на турнірі WTA

Перша ракетка України Еліна Світоліна розгромила росіянку Дар'ю Касаткіну на турнірі WTA 500 у Вашингтоні. Тепер українка вийшла до чвертьфіналу.

Про це йдеться в результатах поєдинку. Як зазначається, матч тривав 1 годину 36 хвилин і закінчився з рахунком 6:2, 6:2.

Світоліна та Касаткіна зустрілися восьмий раз. Усі сім матчів раніше, включно з грою на Ролан Гаррос-2023, виграла Світоліна.

У першому колі Еліна у двох сетах здодала представницю Білорусі, колишню першу ракетку світу Вікторію Азаренко — 7:6, 6:4. Вже у чвертьфіналі українка зустрінеться з переможницею матчу між Джесікою Пегулою (США) і Пейтон Стірнс (США).

Дар'я Касаткіна є першою ракеткою рф, у рейтингу WTA вона посідає 11-те місце. На світових турнірах вона виступає під статусом "нейтральної". Завдяки виходу у чвертьфінал Еліна в онлайн світовому рейтингу піднялася на одне місце – 26-у позицію.

Водночас у Вашингтоні продовжує грати українка Марта Костюк. На неї очікує матч другого раунду.

Нагадаємо, відома українська тенісистка Еліна Світоліна у четвер, 13 липня, у півфінальному матчі поступилася чеській тенісистці Маркеті Вондроушовій та не змогла пройти до фіналу Wimbledon 2023 року. Відомо, що матч, який завершився поразкою одеситки тривав одну годину та 16 хвилин. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, українська тенісистка Еліна Світоліна у чвертьфінальному поєдинку перемогла суперницю із Польщі Ігу Швьонтек. Відомо, що Світоліна вдруге вийшла до півфіналу турніру.

Головне