Суд обере запобіжний захід для очільниці Хмельницької МСЕК

Суд обере запобіжний захід для очільниці Хмельницької МСЕК

У Печерському районному суді Києва відбудеться засідання щодо обрання запобіжного заходу Тетяні Крупі, очільниці Хмельницької обласної медико-соціальної експертної комісії (МСЕК). Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Під час обшуку у підозрюваної було вилучено майже 6 мільйонів доларів США. Тетяна Крупа є депутаткою від партії "Слуга народу" у Хмельницькому. Справа розглядатиметься в одному з найвідоміших судів країни - Печерському районному суді міста Києва.

"Завтра Тетяні Крупі, депутатці від Слуги народу з Хмельницького в Печерському суді Києва будуть обирати запобіжний захід", - повідомив Гончаренко.

Нагадаємо, що МСЕК - це комісія, яка встановлює групу інвалідності, визначає відсоток втрати працездатності та надає рекомендації щодо реабілітації осіб з інвалідністю.

Нагадаємо, співробітник правоохоронних органів Тернопільщини тричі намагався переправити через кордон двох чоловіків призовного віку, однак всі його спроби були невдалими. Тепер же чоловік взагалі постане перед судом, повідомили у Державному бюро розслідувань.

Як писали "Ми-Україна" раніше, вибухотехніки в Рівненській області знешкодили нерозірвану бойову частину безпілотника "Шахед". Співробітники СБУ почали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. Про це повідомляє головне управління Національної поліції в Рівненській області.

Головне