Суд буде довгим: експерт оцінив, скільки триватиме розгляд справи Коломойського

Суд буде довгим: експерт оцінив, скільки триватиме розгляд справи Коломойського

Судовий розгляд справи бізнесмена Ігоря Коломойського може тривати як рік, так і два. Таку думку висловив виконавчий директор "Міжнародної асоціації малих громад" Олексій Буряченко під час ток-шоу "На часі" на YouTube-каналі "Ми-Україна".

"Суд тут буде йти довго. Мається на увазі судовий розгляд. Може рік, може півтора, може два. Варіантів у нього два. Це як шахи, пам'ятаєте. Є шах, є мат, а є пат. От у нього пат зараз відбувся, дуже класичний. Це не мат ще, не судовий вирок на 20 років, де він сів. Але це вже і не шах, де він може відскочити і побігти далі. Ні, він за ґратами. Це вже пат", - зазначив Буряченко.

При цьому він додав, що сумнівається, чи є у Коломойського легальні гроші на заставу.

"А відносно застави - це два варіанти. Або плати 510 мільйонів. І, до речі, питання - чи є унього на рахунках ця легальна сума? А якщо є, то звідки взялися? Можливо зберегтися десь потрібно, пересидіти. Ну тому ситуація в Коломойського зараз дуже складна, я б навіть сказав, що поки безвихідна", - зазначив виконавчий директор "Міжнародної асоціації малих громад".

Як повідомляли "Ми-Україна", раніше Олексій Буряченко заявив, що бізнесмен Ігор Коломойський вже фактично перебуває за ґратами і українцям це дуже до вподоби. Також він додав, що арешт Коломойського став серйозним аргументом президента Володимира Зеленського для його опонентів.

Головне