Студентка на акції підтримки Палестини у Варшаві несла провокаційний плакат

Студентка на акції підтримки Палестини у Варшаві несла провокаційний плакат

Студентка з Норвегії на акції підтримки Палестини у польській столиці Варшаві несла провокаційний плакат з антисемітським написом.

Про це повідомив Медичний університет Варшави на сторінці в Instagram.

Як зазначається, на демонстрації у місті дівчина несла плакат із зображенням Зірки Давида (символу єврейського народу) у сміттєвому відрі. На нього вона нанесла напис "Збережи світ чистим".

Пізніше норвезька студентка заявила, що "не має нічого проти євреїв, а виступає тільки проти ізраїльського уряду". Проте адміністрація медичного університету, в якому вона навчається, вже пообіцяла відреагувати на її вчинок.

"Одна з головних цінностей Університету - повага до кожної людини. Ми однозначно засуджуємо всі прояви ненависті, в тому числі з національності та расових підставах. Інцидент стався біля Варшавського медичного університету. Влада Університету вжила відповідні заходи, передбачені законом", - йдеться в повідомленні ВНЗ.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, уряд Ізраїлю видалив шведську екоактивістку Грету Тунберг із усіх навчальних матеріалів та заборонив її цитувати. Це сталося внаслідок підтримки активісткою Сектора Гази.

Головне