Столтенберг пообіцяв дати Україні все, що буде потрібно для перемоги

Столтенберг пообіцяв дати Україні все, що буде потрібно для перемоги

НАТО буде підтримувати Україну на її шляху до перемоги у війні з росією та надасть всю допомогу, яка буде потрібна для цього. Відповідну заяву зробив генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг.

"Президент Путін починає нові наступи та продовжує ракетні атаки. Наша відповідь – продовжувати надавати Україні все, чого вона потребує для перемоги. Союзники нарощують свою безпрецедентну підтримку, і я вітаю зобов’язання щодо такої допомоги від Албанії. Ми маємо продовжувати нашу допомогу так довго, як це буде необхідно", - заявив генсек НАТО на прес-конференції з президентом Албанії Байрамом Баємом.

Нагадаємо, сьогодні генсек НАТО Єнс Столтенберг прибуде з візитом до Швеції, де візьме участь у неформальній зустрічі міністрів оборони ЄС. Ключовою темою цієї зустрічі буде надання зброї Україні, яка дозволить захиститися від російської агресії.

Раніше Столтенберг заявляв, що Північноатлантичний альянс може надати винищувачі Україні. На його думку, зробити це може одна із країн-членів Альянсу.

Як повідомляли “Ми-Україна”,  генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг переконаний, що Україна стане членом НАТО

Головне