Стало відомо, скільки ракет росія використала за тиждень проти України

Стало відомо, скільки ракет росія використала за тиждень проти України

За тиждень росіяни використали проти України 190 ракет, близько 140 "шахедів" і майже 700 керованих авіабомб. Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

"Жодного тижня ще не було за понад два роки цієї війни, коли б росія утрималась від терору. І ми робимо все можливе, щоб нашу цілком справедливу відповідь на цей терор окупаційний контингент відчував так само – кожного тижня, кожного дня. Дякую всім нашим героям, які знищують логістику на окупованій території. Які очищують Крим і Чорне море від присутності окупанта", - зазначив глава держави.

Зеленський подякував захисникам неба за кожну збиту ворожу ракету.

"Перше – вдячність нашим захисникам неба. Усім воїнам мобільних вогневих груп, нашої авіації, ППО Сухопутних військ, усім фахівцям нашої РЕБ. Дякую за кожну збиту ракету, за кожен збитий "шахед". Звичайно, наш повітряний щит потребує значного посилення. Ми працюємо над цим з усіма партнерами. Але вже зараз принаймні частину ракет і більшість «шахедів» наші воїни збивають", - наголосив президент.

Нагадаємо, що енергосистема України через останні ворожі обстріли зазнала збитків щонайменше на 100 мільйонів євро

Як писав "Ми-Україна" раніше, інфраструктура одного з українських підземних сховищ газу зазнала пошкоджень під час атаки рф вранці 24 березня.

Головне