США та Південна Корея провели військові навчання

США та Південна Корея провели військові навчання

Південна Корея і Сполучені Штати Америки провели спільні навчання із застосуванням безпілотників, безпілотних автомобілів і переносних лазерних датчиків, інформує Reuters. 

Відомо, що військові навчання пройшли в межах зусиль з модернізації збройних сил. 

Участь взяли понад 120 солдатів з обох сторін, які тренувалися у макеті міста, зовні схожого на Пхеньян, побудованому в Корейському центрі бойової підготовки в горах у східному місті Індже.

“Для навчань залучили різні високотехнологічні системи озброєнь, які мали посилити майбутні бойові можливості. Форма військових була обладнана багатофункціональними інтегрованими системами лазерного ураження”, - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що Південна Корея тренувалась використовувати багатоцільовий безпілотний автомобіль для перевезення поранених бійців.

"За допомогою безпілотників ми змогли підтвердити пересування противника і завдати по ньому удару найсучаснішим ударним обладнанням, що дозволило нам максимізувати результати операції, мінімізувавши при цьому шкоду для наших сил", - зазначив один із військових.

Нагадаємо, що українські льотчики розпочали льотну підготовку на справжніх винищувачах F-16. Навчання відбувається у штаті Аризона (США) за участю 162 авіакрила.

Як писав "Ми-Україна" раніше, росіяни створюють інформаційний шум навколо війни і одним з його складових стали її ядерні навчання.

 

Головне