Соцмережі вибухнули мемами після затримання Романа Гринкевича: підбірка найкращих

Соцмережі вибухнули мемами після затримання Романа Гринкевича: підбірка найкращих

Вранці 22 січня мережею поширилася новина про затримання Романа Гринкевича, сина скандального львівського бізнесмена. Чоловік разом з батьком створили злочинне угруповання, уклали угоди з Міноборони та свідомо постачали ЗСУ неякісні товари. Через це державі було завдано багатомільйонні збитки.

Старшого Гринкевича затримали раніше, він вже перебуває за ґратами. А от Романа Гринкевича знайти не могли. 19 січня його було оголошено у розшук. Знайшовся чоловік сьогодні вранці у Одесі, де перебував від 17 січня і звідки планував втечу з України за кордон.

Враховуючи резонанс скандалу навколо Гринкевичів не дивно, що новина про затримання сина бізнесмена викликала неабиякий резонанс, а соцмережами майже відразу почали ширитися меми.

"Ми-Україна" вирішили повеселити трішки наших читачів та зробили добірку найкращих мемів про затримання Романа Гринкевича.

Нагадаємо, раніше художниця Соня Морозюк, яка була нареченою скандально відомого бізнесмена Романа Гринкевича, оголосила про розірвання заручин. За словами дівчини, вона "не хоче бути з людиною, яка зрадила її країну".

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Державне бюро розслідувань клопотатиме про обрання запобіжного заходу для Романа Гринкевича у вигляді арешту.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.