Скандальний журналіст Такер Карлсон готує розмову із Зеленським

Скандальний журналіст Такер Карлсон готує розмову із Зеленським

Такер Карлсон, американський журналіст, відомий своїми контроверсійними поглядами та лютневим інтерв'ю з Володимиром Путіним, оголосив про майбутню розмову з президентом України Володимиром Зеленським.

"Схоже, ми отримали інтерв'ю із Зеленським," - повідомив Карлсон у своєму акаунті в мережі Х.

Він зазначив, що прагнув цієї розмови протягом двох років, особливо активізувавши свої зусилля після інтерв'ю з Путіним у лютому.

Журналіст пояснив свою мотивацію бажанням "надати американцям вкрай необхідну інформацію про конфлікт, який повністю змінює позицію їхньої країни у світі". 

"Схоже, ми отримали інтерв'ю із Зеленським. Ми намагалися протягом двох років, і з особливою інтенсивністю після інтерв'ю з Путіним у лютому. Річ у тому, щоб донести до американців вкрай необхідну інформацію про конфлікт, який повністю змінює позицію їхньої країни у світі. Ми сподіваємося, що це станеться незабаром", - сказав він.

Точна дата виходу інтерв'ю не оголошена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це найтупіше, що я чув": Такер Карлсон про заяву Путіна щодо "денацифікації України"

Як писав "Ми-Україна" раніше, на початку лютого 2024 року Такер Карлсон провів перше інтерв'ю як західний журналіст з російським диктатором Володимиром Путіним. Воно тривало понад дві години.

Головне