Сирський: Україна зміцнила позиції на Курщині

Сирський: Україна зміцнила позиції на Курщині

Україна зміцнила позиції в Курській області росії та розширила стабілізовану територію. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський президенту.

Українські захисники успішно захопили певну кількість російських військовополонених, хоча точне число не розголошується Сирським. За його словами, незважаючи на численні атаки з боку росіян, ситуація на Торецькому та Покровському напрямках східного фронту залишається під контролем.

Тим часом Президент Зеленський повідомив про роботу над новими пакетами допомоги від союзників України. Головними пріоритетами є обмеження наступальних можливостей росії та посилення далекобійних спроможностей українських збройних сил.

Про наступ Сил оборони в Курській області рф стало відомо 6 серпня — тоді про це писали російські телеграм-канали та "військкори".

Нагадаємо, тактична група Головного управління розвідки Міноборони України "Реванш" на одному з напрямків штурмувала позиції та ліквідувала російських окупантів. Про це повідомили в ГУР.

Як писали "Ми-Україна" раніше, за кілька тижнів заворушень у Бангладеш загинуло понад 600 осіб. Відповідні дані вказало у звіті Управління ООН з прав людини, пише Bloomberg.

 

 

Головне