Сирський: У цій війні ми першочергово повинні розраховувати на власні сили

Сирський: У цій війні ми першочергово повинні розраховувати на власні сили

Українці повинні згуртуватися, якщо хочуть виграти війну з росією. Про це заявив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський в інтерв'ю ZDF.

Він наголосив, що громадянам необхідно зрозуміти - вони повинні розраховувати на власні сили, а не на когось іншого.

"Ну, ви знаєте, це відбувається і грунтується на тому, що ми її повинні закінчити. І закінчити виходом на наші кордони. Інших варіантів не розглядається, тому що іншого виходу у нас просто немає. А це значить, що все суспільство має згуртуватися навколо загальної цієї перемоги. 

Можливо треба напрягтися всім. Тому що немає зовні допомоги. Треба налагодити виробництво безпосередньо тут, у нас в Україні. Цей процес запущений. Треба нарощувати обсяги виробництва, тому що ми в першу чергу повинні розраховувати на власні сили. Не тільки не партнерів, а з урахуванням всього і на власні сили. Ну і, звичайно, треба вдосконалювати тактику", - заявив головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив про зростання ролі дронів в нинішній війні. За його словами, ця війна призведе до технологічного прогресу у веденні бойових дій.

Як повідомляли "Ми-Україна", генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що країни-члени Північноатлантичного альянсу повинні готуватися до тривалого протистояння з росією.

Головне