Сильно змерз та ледь міг говорити: у Києві врятували чоловіка (відео)

Сильно змерз та ледь міг говорити: у Києві врятували чоловіка (відео)

У Києві правоохоронці та надзвичайники врятували чоловіка, який сильно змерз та ледь міг говорити. Він застряг під трубами теплотраси.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Києва в Telegram-каналі. Як зазначається, ситуація сталась у четвер, 11 січня.

У поліції розповіли, що в Києві інспектори Сергій Поддубний та Ростислав Плуговий разом з рятувальниками та медиками врятували громадянина, який сильно змерз та ледь міг говорити. З'ясувалось, що він намагався зігрітися біля труб теплотраси, але застряг.

"Ми встановити особисті дані чоловіка, зв'язалися з його рідними та повідомили їм про згубу. Як з'ясувалося, родина вже тривалий час його розшукує", - розповіли в поліції.

Наразі чоловік повернувся додому.

У четвер, 11 січня, у Києві температура повітря коливалась від -4 до -2 градусів.

Нагадаємо, в Україні через несприятливі погодні умови знеструмлений 131 населений пункт у пʼяти регіонах. Відключення електрики зафіксовані на Дніпропетровщині (3 тис. осіб без світла), Кіровоградщині (38 населених пунктів без світла), Запоріжжі (15 населених пунктів без світла), Миколаївщині (23 населених пунктів без світла) та Хмельниччині (14 населених пунктів без світла). Наразі фахівці працюють над відновленням енергетики.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, негода накрила південні регіони України. Нині на півдні вирує надзвичайно сильний вітер, який завалив вітрогенератор у Білгород-Дністровському. Синоптики попереджають про значний сніг та хуртовини у центральних та східних областях, можливі шквали до 15-20 м/с. 

Головне