Сікорський прокоментував відправку польських військ в Україну: "Ми не повинні цього виключати"

Сікорський прокоментував відправку польських військ в Україну:

Уряд Польщі не повинен виключати відправку військ в Україну. Про це повідомив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський. 

"Ми не повинні цього виключати. Ми повинні залишити Путіна в здогадках щодо наших намірів", – сказав Сікорський, відповідаючи на запитання, чи готова Польща відправити війська в Україну.

При цьому він не уточнив, якою буде роль польських військ.

Союзники, які обіцяють Україні підтримку стільки, скільки буде потрібно для відбиття російської агресії, вони в цілому виключили можливість відправки військових в країну. 

Сікорський раніше заявляв, що присутність військ НАТО в Україні "не немислима".

Нагадаємо, російський військовий завод із виробництва дроні-камікадзе у Єлабузі (Республіка Татарстан) розраховує вийти на показник у 6000 "шахедів" на рік. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Папа Римський Франциск застосував вкрай принизливу італійську образу щодо представників ЛГБТ-спільноти, коли 20 травня на закритій зустрічі з єпископами понтифік наказав їм заборонити геям готуватися до священства. Про це дізнались газети Corriere della Sera та La Repubblica, пише Reuters. 

Головне