Шмигаль зустрівся з командою МВФ на чолі з Умою Рамакрішнан

Шмигаль зустрівся з командою МВФ на чолі з Умою Рамакрішнан

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зустрівся у Києві з командою Міжнародного валютного фонду на чолі з Умою Рамакрішнан. Про це повідомив Шмигаль.

Обговорили впровадження реформ та фінансування України на цей рік.

"Розповів про роботу в напрямку конфіскації заморожених російських активів. Розраховуємо спільно з партнерами цього року напрацювати механізм, який дозволить спрямувати ці активи для відновлення нашої країни", — повідомив прем'єр-міністр за підсумками зустрічі.

Подякував за успішний другий перегляд програми EFF на 15,6 мільярдів доларів. Уряд наполегливо працює з партнерами у цьому напрямку. Маємо позитивне рішення щодо Ukraine Facility на 50 мільярдів євро, підтримку країн G7.

Нагадаємо, до України із робочим візитом прибула віцепрезидентка німецького Бундестагу Катрін Герінг-Екардт, цей візит триватиме кілька днів. Про це повідомляє BR24.

Це вирішальний час для України та для Євросоюзу, повідомила вона.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Україні планують виробити тисячі далекобійних безпілотників-камікадзе у 2024 році. Про це повідомив віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

 

Головне