Шмигаль розповів, скільки ще часу Україна може розраховувати на підтримку партнерів

Шмигаль розповів, скільки ще часу Україна може розраховувати на підтримку партнерів

Шмигаль розповів, скільки ще часу Україна може розраховувати на підтримку партнерів. Про це він повідомив на форумі "Україна 2024".

За словами прем'єра, допомога партнерів складається із військової допомоги та прямої бюджетної підтримки.

"Стосовно військових потреб, ми розуміємо, після підписання уже шість безпекових угод, про те, що ми маємо на чотири роки від кожної з країн, фінансовий ресурс. Угоди підписані на 10 років. Стосовно прямої бюджетної підтримки, в нас діє безпрецедентна програма МВФ на чотири роки", — повідомив прем'єр.

Програма передбачає 15,6 мільярдів доларів на чотири роки, але ця програма підтримана і гарантована країнами G7 в обсязі 122 мільярдів доларів.

Нагадаємо, Єрмак розповів за яких умов Україна може піти на прямі переговори з росією.

Це може відбутись лише в рамках "Формули миру" президента Зеленського, після проведення першого інавгураційний саміту "Формули миру" на рівні лідерів, який має пройти у Швейцарії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що росіяни незабаром почнуть проводити операцію з делегітимізації діючої влади в Україні.

"Буде офіційне звернення від Кабінету з розвідки, куди входять усі спецслужби, де ми озвучимо про проведення росією стратегічної операції з делегітимізації діючої влади. Використовуючи цей період, який вони в документах називають "Смута", хочуть спробувати нанести воєнну поразку, думаючи, що це максимально знизить морально-психологічний стан нашого війська, — зазначив Начальник ГУР МО.

Головне