Вболівальники почали збиратися: що відбувається перед боєм Усика-Дюбуа

Вболівальники почали збиратися: що відбувається перед боєм Усика-Дюбуа

В польському Вроцлаві вболівальники почали збиратися задовго до поєдинку Олександра Усика та Даніеля Дюбуа.

Про це повідомила кореспондентка "Радіо Свободи" Наталія Волосацька в ефірі "Ми-Україна".

Майже усі мають з собою синьо-жовті прапори, дехто одягнув вишиванку. Настрій піднесений і геть усі вірять у перемогу українського боксера.

"Приїхали з Херсонщини з правого берега підтримати Усика, нашого земляка і побажаємо йому тільки перемоги", - сказала українка, яка прийшла на бій.

https://weukraine.tv/usyk-dyubua-de-dyvytysya-translyatsiyu-boyu-za-zvannya-chempiona-svitu-u-supervazhkij-vazi/

Квитки майже усі розпродані, залишки ще докуповують на касі. Найдешевші коштували 455 гривень, найдорожчі – понад 90 000 грн. На кону – усі три чемпіонські пояси, якими володіє Усик. Букмекери ставлять на перемогу українця. Власне, більшість експертів вважають, що саме Усик здатен перемогти у поєдинку.

На відкритому тренуванні Олександр не лише показував професійні навички, але і жонглював м’ячиками, танцював. Спортсмен виглядає впевненим.

Раніше промоутер Усика розповів, як український боксер готується до бою з Дюбуа.

“Промоутеру не потрібно розкривати всі секрети спарингів і підготовки до поєдинку. Це може стати відомим, коли закінчаться всі спаринги. Ми побачимо на фінальній фотографії, хто саме допомагав Усику. Але можу сказати, що дуже багато приїжджало, виїжджало. Мабуть, 20-25 людей пройшло через табір Усика. Хтось отримав травму, хтось, наприклад, не підходить за характером. Хтось не може діяти так, як необхідно тренерському штабу. Хтось просто не вивозить напругу в таборі. Хтось отримав по печінці і більше не може загрозу становити для Усика. А потрібно, щоб спаринг-партнер постійно становив загрозу”, – зазначив промоутер Олександра Усика.

Як писав "Ми-Україна" раніше, до декларації G7 про гарантії безпеки приєдналися майже 30 країн.

Головне