Шестеро загиблих та понад 70 постраждалих: з'явилися оновлені дані щодо жертв ранкової атаки рф

Шестеро загиблих та понад 70 постраждалих: з'явилися оновлені дані щодо жертв ранкової атаки рф

Внаслідок ранкової ракетної атаки рф загинули шестеро людей, понад сім десятків осіб отримали поранення різного ступеня складності. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

За його словами, рятувальники продовжують працювати у Києві та Харкові, які постраждали внаслідок ворожих ударів.

"Триває рятувальна операція після чергової російської атаки проти наших міст і людей – свідомого терору проти звичайних житлових будинків у Києві, Харкові, Павлограді. На жаль, є постраждалі та загиблі. 

Станом на зараз відомо про 22 людини, які постраждали внаслідок ворожого обстрілу Києва. У Харкові через атаку терористів, за попередніми даними, загинули п’ятеро людей, 51 людина, зокрема чотири дитини, отримала поранення. З-під завалів врятовано 27 людей. У Павлограді російський терор забрав життя однієї людини", - зазначив Зеленський.

Водночас президент висловив подяку усім службам, які працюють на місцях ударів попри усю небезпеку, а також співчуття всім рідним і близьким загиблих та постраждалих.

Як повідомляли "Ми-Україна", вранці 23 січня росіяни завдали комбінованого ракетного удару по Україні. Ворог бив крилатими, балістичними, авіаційними та зенітно-керованими ракетами. Усього було зафіксовано 41 засіб повітряного нападу, 21 з яких збили.

Головне