Ще в трьох областях росії заявили про атаку дронів (відео)

Ще в трьох областях росії заявили про атаку дронів (відео)

Система протиповітряної оборони росії відбивала атаки безпілотників над територіями Тульської, Смоленської та Орловської областей ввечері, 20 січня.

Про це написали ряд росЗМІ та згодом підтвердили в Міністерстві оборони рф.

Спершу в російських соцмережах були оприлюднені повідомлення про вибухи у місті Тула, супроводжуючись кількома відеозаписами. Місцеві мешканці раніше також повідомляли про звуки вибухів та спостерігали блискавки в небі над містом.

Невдовзі у Міністерстві оборони рф заявили, що сили протиповітряної оборони нібито відбили атаку невідомого безпілотника над містом. Про можливі наслідки вибуху, який був помітний з різних частин Тулі, поки немає повідомлень.

Згодом стало відомо, що приліт у Тулі був по заводу з виробництва систем ППО.

РосЗМІ пишуть, що мова про військовий завод "Щеглівський вал". На ньому, крім зенітно-ракетних комплектів, вироблять ще й "Панцирі", які є частиною протиповітряної оборони рф.

Пізніше російські медіаканали повідомили про атаки, які, за їхніми словами, вчинили безпілотники, що, як стверджують, належать Україні, у Тульській, Орловській і Смоленській областях. В усіх трьох областях російські сили повідомили, що нібито знищили ці безпілотники.

У Клинцях Брянської області теж були вибухи. Росіяни звично заявили про роботу ППО.

Нагадаємо, у Ленінградській області рф спалахнула пожежа на вугільному терміналі.

Одне з місцевих ЗМІ повідомило, що термінал компанії "Новатек" в порту Усть-Луга наразі палає. Приблизно 150 осіб були евакуйовані з підприємства. Рятувальні роботи тривають.

Перед пожежею свідки чули два вибухи.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, за добу Сили оборони України успішно знищили 760 окупантів і кілька десятків одиниць військової техніки.

Головне