Сестра Кім Чен Ина публічно пригрозила Україні та Південній Кореї

Сестра Кім Чен Ина публічно пригрозила Україні та Південній Кореї

Сестра лідера північнокорейського режиму Кім Йо Чжон виступила з образами та погрозами на адресу Києву та Сеула. Її слова наводить Korean JoongAng Daily.

Вона порівняла поведінку Південної Кореї та України, назвавши їх "однаковими, як дві краплі води" через те, що вони "наважуються нести нісенітниці щодо ядерних держав". 

"Судячи з поведінки Сеула та Києва, які метушаться, випрошуються і наважуються нести безглузду нісенітницю щодо держав, які мають ядерну зброю, вони однакові, як дві краплі води. Треба назвати це спільними рисами, властивими невихованим собакам, випещеним США", - сказала сестра лідера КНДР. 

Заява Кім Йо Чжон пролунала за кілька днів після того, як південнокорейське розвідагентство підтвердило відправлення військ Північної Кореї в росію для участі у війні проти України. Також вона звинуватила Сеул у запуску безпілотників над Пхеньяном.

"Військова провокація проти держави, яка володіє ядерною зброєю, може призвести до жахливої ​​ситуації, неймовірної для політиків та військових експертів у будь-якій великій чи маленькій країні світу з їхнім нормальним мисленням", - сказала сестра Кім Чен Ина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КНДР вперше прокоментувала направлення військових до рф

Як писав "Ми-Україна" раніше, Південна Корея думає про відправку в Україну своїх військових експертів та розвідників. Це пов'язано з тим, що КНДР збирається надати росії для участі у війні 12 000 своїх солдатів, 1500 з яких - вже знаходяться на Далекому Сході рф.

 

 

 

Головне