Серпень - час для підготовки, осінь - час для результатів, - Зеленський

Серпень - час для підготовки, осінь - час для результатів, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що за минулу ніч було збито майже 90 “шахедів”. Він подякував за влучність мобільним вогневим групам, винищувальній авіації, зенітникам та спеціалістам РЕБ.

Про це він написав у себе в Telegram.

Зеленський наголосив на важливості нарощування українських можливостей захисту неба, зазначивши, що досягнення вагомого результату у захисті від “шахедів” є очевидним доказом потенціалу України в захисті від ракет та російської військової авіації.

“Все залежить від зброї в руках наших воїнів. Потрібні надійні системи ППО та достатня далекобійність нашої зброї. Російський терор має програвати щоразу, коли окупант намагається зламати життя в Україні”, - підкреслив президент.

Зеленський також заявив про продовження співпраці з партнерами для постачання необхідної зброї, наголошуючи на спільному захисті всіх, хто цінує життя, в Європі та світі.

Як писали “Ми-Україна” раніше, українські оборонці успішно відбили одну з наймасштабніших атак російських безпілотників з початку повномасштабного вторгнення. Вночі та вранці 31 липня ворог застосував керовану авіаційну ракету Х-59 та 89 ударних БпЛА типу Shahed-131/136.

Головне