СБУ викрила шахрая, який вимагав гроші за посаду в спецслужбі

СБУ викрила шахрая, який вимагав гроші за посаду в спецслужбі

В Одеській області Служба безпеки України викрила шахрая, який вимагав гроші за посаду в спецслужбі. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Співробітники поліції встановили, що чоловік під час спілкування зі знайомим, сказав йому, що служить в СБУ і нібито може посприяти у працевлаштуванні до спецслужби. 

"Ізмаїльчанин кількома траншами перевів на рахунок зловмисника, який не мав жодного стосунку до спецслужби, майже 143 тисячі гривень. А правопорушник ще деякий час поспілкувався з ошуканим чоловіком, обіцяючи виконати всі домовленості, втім через деякий час перестав виходити на зв'язок", - розповіли правоохоронці.

Зазначається, що лочин кваліфікується за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України та може передбачати до трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, що Служба безпеки України виявила та припинила нові схеми уникнення мобілізації та нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України затримала в Дніпрі колишнього бойовика-рецидивіста “ЛНР”, який шпигував за українською ППО та наводив ворожі ракети. 

Головне