Розвідники встановили членів екіпажу знищеного бомбардувальника Ту-22М3, – ГУР

Розвідники встановили членів екіпажу знищеного бомбардувальника Ту-22М3, – ГУР

Співробітники Головного управління розвідки Міністерства оборони України встановили особи воєнних злочинців – членів екіпажу російського бомбардувальника Ту-22М3. Про це повідомило ГУР.

19 квітня бомбардувальник злетів з авіабази "Моздок" до станиці Кущевської в Краснодарському краї – рубежу пуску ракет по Україні. І це був його останній політ – літак був уражений на відстані 308 кілометрів.

Воєнна розвідка України встановила імена та детальні відомості про чотирьох воєнних злочинців зі складу екіпажу:

  • командир корабля – Колесніков Сергій Анатолійович, заступник командира ескадрильї з військово-політичної роботи, майор. Розлучений, має дочку;
  • штурман авіазагону – Скрябічев Олександр Володимирович, капітан. Має дружину та двох синів;
  • помічник командира корабля Кононов Андрій Юрієвич та штурман-оператор авіазагону Грушанін Андрій Олександрович були ліквідовані 19 квітня разом із літаком ТУ-22М3.

Нагадаємо, на Харківському напрямку армія ворога почала залучати іноземних добровольців, зокрема громадян Єгипту. Про це повідомили в ОТУ "Харків".

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Харківському напрямку армія ворога почала залучати іноземних добровольців, зокрема громадян Єгипту. Про це повідомили в ОТУ "Харків".

Головне