Розстріляв мешканця Київщини, щоб відібрати телефон: СБУ повідомила про підозру окупанту

Розстріляв мешканця Київщини, щоб відібрати телефон: СБУ повідомила про підозру окупанту

Служба безпеки України (СБУ) зібрала доказову базу на ще одного російського окупанта, який причетний до масових вбивств цивільного населення під час боїв за Київ. Про це повідомляє СБУ.

32-річний контрактник Тимур Сеферов в окупованому селищі Мокрець Броварського району разом з іншими окупантами обстрілював приватні помешкання, вдирався до них та відбирав майно у людей.

Під час одного із таких "нальотів" він хотів забрати мобільний телефон у 53-річного місцевого жителя та розстріляв його з автомата. Зловмиснику загрожує до п'ятнадцяти років увʼязнення або довічне позбавлення волі.

Слідчі СБУ заочно повідомили Сеферову про підозру за порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, через масований російський авіаудар по всьому Харкову відсутнє електропостачання, але комунальні служби частково відновили водопостачання в місті з пониженим тиском. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росія перебуває у стані війни нібито через те, що Захід почав підтримувати Україну. Про це повідомив прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков.

Головне