Розслідування злочинів, корупція та розшук активів: генпрокурор розповів про співпрацю зі США

Розслідування злочинів, корупція та розшук активів: генпрокурор розповів про співпрацю зі США

Генеральний прокурор України Андрій Костін розповів про співпрацю зі Сполученими Штатами України. Він перелічив основні напрямки обговорень під час візиту до країни.

Про них детальніше посадовець розповів в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна". За його словами, під час візиту до США відбулися змістовні зустрічі з генеральним прокурором Сполучених Штатів Мерріком Гарландом, а також з колегами з різних підрозділів Міністерства юстиції.

"Наша співпраця сконцентрована на декількох напрямах – розслідування воєнних злочинів та притягнення відповідальності всіх, хто їх скоїв. Також – співпраця в боротьбі з корупцією та організованою злочинністю. Далі – розшук активів та їх конфіскація", – пояснив генпрокурор.

Нагадаємо, генеральний прокурор України Андрій Костін прокоментував те, що США нададуть Міжнародному кримінальному суду дані про воєнні злочини російських військ в Україні. Раніше не було подібних взаємовідносин США та МКС.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Офіс Генерального прокурора підготував підозри російським високопосадовцям, які причетні до незаконної депортації українських дітей в рф.

Головне