Розпочинається суд над фігурантом справи про розкрадання майже 1,5 млрд гривень

Розпочинається суд над фігурантом справи про розкрадання майже 1,5 млрд гривень

Колишньому та чинному керівникам департаменту Міноборони України, менеджерам компанії "Львівський арсенал" та представнику іноземної компанії у суботу оголосили про підозру у спробі розкрадання на закупівлі снарядів 1,5 млрд гривень (близько 40 млн доларів).

Сьогодні, 29 січня, розпочався суд над фігурантом справи.

Вищий антикорупційний суд обирає запобіжний захід колишньому керівнику Департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони.

Фігурантів справи підозрюють за статею кримінального кодексу про привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 29 січня провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Греції Кіріакосом Міцотакісом.

Про це голова держави повідомив у своїх соцмережах.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у прикордонному селі Гремʼяч Новгород-Сіверської громади Чернігівської області російські окупанти цілеспрямовано атакували цивільний транспортний засіб з людьми, які їхали до медичного закладу. Про це на Facebook-сторінці повідомляє Головне управління Національної поліції Чернігівської області.

Головне