Росіяни ударили ракетою по Костянтинівці, є поранений

Росіяни ударили ракетою по Костянтинівці, є поранений

Російське окупаційне військо вранці у вівторок, 5 вересня, здійснило ракетний удар по Костянтинівці на Донеччині. Про це інформує очільник місцевої ОВА Павло Кириленко.

За його даними, в результаті ворожої атаки в місті пошкоджені шість будинків та один легковий автомобіль. Внаслідок обстрілу був поранений чоловік.

В міській військовій адміністрації додали, що загиблих на місці не виявлено.

Окрім того,минулої доби армія рф продовжила атакувати Донецький, Волноваський, Лисичанський та Горлівський напрямки.

"На Волноваському напрямку Вугледар зазнав трьох авіаударів і 30 артобстрілів, під вогнем Максимівка. На Донецькому напрямку одна людина поранена в Авдіївці... У Торецьку поранено одну людину, пошкоджено будинок", - йдеться у повідомленні.

У Часовоярській громаді російськими снарядами минулої доби було пошкоджено п'ять приватних будинків та два - багатоквартирні, також постраждала промислова будівля. У Лиманській громаді вщент знищено будинок у Зарічному, понівечені три оселі та ще три - у Сіверську.

В цілому за понеділок, 4 вересня, російські окупанти поранили двох жителів Донецької області.

Нагадаємо, напередодні ввечері армія рф застосувала реактивну систему залпового вогню “Ураган” для атаки на Великомихайлівську громаду Синельниківського району. Один зі снарядів поцілив просто у будинок, знищивши його. Крім того, ще руйнувань зазнали ще дві оселі. Також горіла господарська споруда. Всюди минулося без постраждалих.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо протягом минулої доби, 4 вересня, здійснило 57 обстрілів Херсонської області. Противник обстрілював Херсонщину з мінометів, артилерії, “Градів”, БПЛА та авіації. Всього за добу окупанти випустили по регіону 227 снарядів. В результаті ворожих обстрілів постраждала одна дитина – вона отримала поранення.

Головне