Росіяни наступають на чотирьох напрямках, всюди без успіху, - Маляр

Росіяни наступають на чотирьох напрямках, всюди без успіху, - Маляр

Заступниця голови Міністерства оборони Укаїни Ганна Маляр заявила, що російські війська наступають на чотирьох напрямках. Усюди окупанти не мають успіху.

Про це Маляр розповіла в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"Там, де ворог намагається наступати, а це чотири напрямки на Сході - Лиманський, Куп’янський, Авдіївський і Мар’їнський, ніде ворог не може просунутися. Це означає, що наші стоять у настільки потужній обороні, що навіть збільшення обстрілів - нічого ворогу не дало", — розповіла Маляр в ефірі.

При цьому найгарячіше наразі на Куп'янському напрямку. Саме туди росіяни стягують свої війська та озброєння.

Нагадаємо, заступниця голови Міністерства оборони Ганна Маляр розповіла про темпи контрнаступу. За її словами, наразі можна побачити дуже потужний двобій. Вона зазначила, що Силам оборони зараз складно просуватися вперед.

“Ми бачимо дуже потужний двобій. Так, у ворога більше зброї, більше людей, але ми сильні нашою мотивацією, нашою професійністю. Тому ми бачимо, що нас не зламати, але й нам складно просуватися, тому темпи просування різні. Усі ці тижні відбуваються дії на виснаження”, – розповіла Маляр в ефірі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, українські військові на Бахмутському напрямку просуваються швидше, ніж на півдні України, однак наступ не припиняється ніде, заявив очільник ГУР Міноборони Кирило Буданов. Він додав, що Україна продовжить далі звільняти свою територію і зможе втримати деокуповані землі.

Головне