Російські загарбники вчергове атакували Херсонщину, є жертва

Російські загарбники вчергове атакували Херсонщину, є жертва

Російські окупаційні війська завдали удару по Ольгівці Херсонської області, в результаті загинула 58-річна жінка. Про це повідомляє очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Відомо, що ворог атакував населений пункт з безпілотника. 

За словами Прокудіна, 49-річного брата загибної госпіталізували до медичного закладу з трамвами.

"Російські війська вдарили по Ольгівці Тягинської громади. Попередньо, село атакували з безпілотника. Внаслідок скидання вибухового предмета постраждали двоє людей. Від отриманих поранень загинула 58-річна жінка. Її брат, 49 років, - травмований", - зазначив він.

Зазначається, що в прокуратурі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано з умисним вбивством(ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що російське окупаційне військо вночі та протягом ранку 8 березня обстріляло Сумщину п’ять разів. Всього в регіоні було зафіксовано 14 вибухів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо атакувало Харківщину. Удар окупантів було здійснено по Боровій Ізюмського району. Внаслідок російського обстрілу загинув мирний житель.

Головне