Російські загарбники готують програму масового заселення окупованих територій

Російські загарбники готують програму масового заселення окупованих територій

Окупаційне військо російської федерації готує програму масового заселення тимчасово окупованих територій Запорізької області. Про це розповів міський очільник Мелітополя Іван Федоров.

Відомо, що за задумом росіян проєкт матиме назву "Запорізька цілина".

"На думку противника тимчасово окуповані території Запорізької області мають стати другим пілотним проєктом росії зі зміни етнічного складу населення після Далекого Сходу", - зазначив Федоров.

Варто зауважити, що противник погрожує мирним жителям депортацією у разі відмови від громадянства рф

Крім того, росія вже формує заявки, щоб завезти на тимчасово окуповані території росіян, білорусів та казахів. 

"Ворог хоче дістати одразу дві "кістки в горлі", з якими не здатен впоратися майже два роки окупації: спротив українців - виселити "неугодних" і звільнити місце для "своїх"; кадровий голод - заселити у віджате житло лікарів, освітян, інженерів, силовиків тощо з глибинок немитої", - додав мер Мелітополя.

Нагадаємо, що російські загарбники викрали понад 1500 українців на тимчасово окупованих територіях за "співпрацю" з українським підпіллям.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, ситуація з видачею паспортів рф на тимчасово окупованих територіях сповільнилась, адже людей змусили масово реєструвати майно, через що утворилися величезні черги.

 

Головне