Російські окупанти повністю закрили Кремінну та Рубіжне на в'їзд-виїзд, - Лисогор

Російські окупанти повністю закрили Кремінну та Рубіжне на в'їзд-виїзд, - Лисогор

Окупанти закрили Кремінну та Рубіжне на Луганщині, людям вже декілька днів не дозоляють туди не в'їжджати, не виїжджати звідти. Більше про це в ефірі "Ми-Україна " розповів очільник Луганської Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

"Кремінна вже третій день закрита. Окрім місцевих мешканців, які знаходиться там, скасували усім пропуски. Випустили нові, але нікому їх не дали. З Кремінної люди дуже важко можуть хоч кудись виїхати. Також Рубіжне закрилось зараз повністю і всіх людей, які туди їдуть, намагаючись повернутися або про їдучи до родичів, не пускають і відправляють до Сєвєродонецька та інших регіонів. Цю частину окупованої території ворог дуже щільно закрив, там дуже багато військових. Але наші Збройні сили про це знають і роблять все, щоб їх стало набагато менше", - зазначив він.

Лисогор додав, що нині російське військо на Луганщині активно налаштовує своє оборонні позиції, стягує на цей напрямок додаткові сил та тягне зв'язок.

Нагадаємо, у Сил оборони України на Бахмутському напрямку є успіхи по правому березі Сіверського Дінця та біля Кліщіївки, проте ситуація залишається непростою. Окупаційна армія рф постійно намагається контратакували, аби зупинити просування українських Збройних Сил. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, Минулої доби, 15 липня, загальні бойові втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 500 загарбників. Таким чином від початку повномасштабної війни рф в Україні окупаційне військо втратило понад 237,6 тис. військовослужбовців.

Головне