Російська ДРГ розстріляла авто із цивільним на Чернігівщині

Російська ДРГ розстріляла авто із цивільним на Чернігівщині

Російська диверсійно-розвідувальна група розстріляла автомобіль із цивільним у Чернігівській області. Це сталось у середу, 10 січня.

Про це розповів начальник Новгород-Сіверської районної військової адміністрації Сергій Сергієнко в коментарі виданню "Суспільне". За його словами, у Семенівській громаді російська ДРГ розстріляла авто, у якому перебував на той момент цивільний чоловік.

Трагедія сталась між селами Грем’ячка та Леонівка, приблизно за 500 метрів від кордону з російською федерацією.

Сергієнко розповів, що цей чоловік встиг відвезти свою дитину на автобус до Семенівки та повертався до Костобоброва. Внаслідок розстрілу він загинув.

Загиблий був 1961 року народження і працював водієм шкільного автобуса у селі Костобобрів, додав начальник Новгород-Сіверської РВА.

Нагадаємо, активність ворожих ДРГ значно зросла, тож нині ризик їхнього проникнення в Україну є по всій протяжності кордону з рф, заявив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко. Речник ДПСУ переконаний, що росіяни і надалі намагатимуться використовувати ДРГ, щоб виявляти позиції Сил оборони та завдавати ударів по них. Він запевнив, що українські захисники добре розуміють загрозу.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, росіяни активізували диверсійно-розвідувальні групи в Харківській і Сумській областях. Відомо, що прикордонники та сили територіальної оборони вибили диверсантів за лінію державного кордону. Співробітники ДПСУ залучають протидиверсійні резерви та відпрацьовуються різні тактики, які дозволяють своєчасно виявляти та знешкоджувати російських загарбників.

Головне