Росіяни запустили фейк про втрати ЗСУ в Селидовому: що про це треба знати

Росіяни запустили фейк про втрати ЗСУ в Селидовому: що про це треба знати

Росіяни запустили фейк про втрати Збройних сил України у місті Селидове на Донеччині. Зокрема окупанти почали розповсюджувати у себе в Telegram-каналах інформацію про втрати України внаслідок результативного удару.

Як зазначив командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський, ця інформація є фейком.

"Таким чином противник відволікає увагу від своїх щоденних колосальних втрат на Таврійському напрямку. Вони лише за добу 12 лютого склали 645 осіб, а за попередній тиждень (з 5-го до 11 лютого) - 2947 осіб", - пояснив Тарнавський.

Водночас він підтвердив, що протягом 13 лютого окупанти здійснили кілька обстрілів Донеччини. Вони вдарили з РСЗВ "Ураган" по селищу Цукурине в Покровському районі. 

"Співробітники ДСНС обстежили місцевість та встановили, що внаслідок обстрілу пошкоджено 2 багатоквартирних двоповерхових житлових будинки по вул. Світла та легковий автомобіль. Постраждалих та загиблих немає", - повідомив командувач ОСУВ "Таврія".

Як повідомляли "Ми-Україна", окупаційна армія рф вночі у понеділок, 12 лютого, здійснила черговий ракетний удар по м. Селидове на Донеччині. Для завдання ураження росіяни використали три зенітні керовані ракети С-300, цілили по житловому сектору.

Головне