Росіяни за добу завдали майже 100 ударів по Запорізькій області: які наслідки

Росіяни за добу завдали майже 100 ударів по Запорізькій області: які наслідки

Армія російської федерації протягом минулої доби влаштувала 99 атак у 17 населених пунктах Запорізької області.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

Військовослужбовці рф використали 14 безпілотників для нападу на Залізничне, Гуляйполе, Новодарівку, Білогір’я та П’ятихатки, а також влаштували п'ять РСЗВ-обстрілів у Роботиному, Новоандріївці, Новоданилівці та Малій Токмачці.

У регіонах Гуляйполя, Левадного, Полтавки, Новопавлівки, Кам’янського, Червоного, Степногірська, Кам’янського, Степового, Плавнів та інших містах і селах прифронтової зони зафіксовано 80 артударів.

Внаслідок ворожих атак будинок та господарська споруда отримали пошкодження, проте це не призвело до постраждалих серед мирних жителів.

Нагадаємо, російські окупаційні війська виконали нову атаку дронами в Одеській області ввечері, 1 грудня. В результаті є влучання в об'єкт інфраструктури.

За допомогою протиповітряної оборони було знищено 10 ударних дронів. Внаслідок удару в інфраструктурний об'єкт виникла пожежа, яку оперативно ліквідували. На щастя, люди не постраждали.

В ніч на 2 грудня вдалося знищити ракету Х-59 та 10 з 11 ворожих "Шахедів".

Напередодні росіяни також атакували країну дронами та ракетами Х-59. Проте у ніч на 1 грудня для атаки дронів-камікадзе було застосовано 25 одиниць, ракетної складової - дві одиниці. Силам ППО вдалось збити 18 "шахедів" та однією Х-59.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, сенатори просять Байдена заборонити поїздки в Китай через спалах "нової хвороби".

Головне