Росіяни вранці накрили вогнем Нікополь: двоє поранених

Росіяни вранці накрили вогнем Нікополь: двоє поранених

Російська армія вночі та вранці 8 квітня атакувала Нікополь та Нікопольський район ударним дронами та артилерійським вогнем. В результаті ранкового обстрілу є поранені. 

Як розповів очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, травмувань зазнало двоє цивільних - дівчина 21 року та 49-річний чоловік. Обох їх ушпиталено, стан - середній. 

"Там знищений двоповерховий житловий будинок. Є й пошкоджені приватні оселі, господарські споруди, авто. Побитий інфраструктурний об’єкт, зачепило газогін і лінії електропередач", - додав він. 

Цієї ночі по Нікополю ворог скерував шість ударних безпілотників. Руйнувань в результаті повітряного нападу зазнали комунальне підприємство, приватне домоволодіння, магазин та легковик. 

Окрім того, військовослужбовці рф у нічний час доби гатили з артилерійських систем по території Марганецької громади. Попри запуск противникам понад десяти снарядів минулось без поранених чи загиблих.

Нагадаємо, у ніч з 7 на 8 квітня армія рф випустила по Україні 24 ударних безпілотника та одну високоточну авіаційну ракету. Українська ППО впоралась із 17 "шахедами", дрони-камікадзе збивали у небі над п'ятьма областями, не минулось без руйнувань. "Прильоти" та ушкодження внаслідок падіння уламків зафіксовані на Одещині, Миколаївщині та Житомирщині.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Звягелі, що на Житомирщині, міська влада після прильоту закликала людей виходити на вулицю, а дітей відправили на "дистанційку" через "пряму загрозу забруднення повітря". В ОВА пояснили, чому були запроваджені обмеження.

Головне