Росіяни вивели в Чорне море два носії ракет "Калібр"

Росіяни вивели в Чорне море два носії ракет

На бойове чергування в Чорне море росія вивела десять своїх кораблів, зокрема два ракетоносії, спроряджені загалом 14 ракетами типу "Калібр". Про це повідомили Військово-морські сили Збройних сил України.

В Силах оборони півдня повідомили, що росіяни зробили це вперше після доволі тривалої паузи. Йдеться про підводні ракетоносії, які можуть нести до восьми ракет типу "Калібр".

"Решта ворожих кораблів перебувають у пунктах базування. Рівень ракетної небезпеки дуже високий!" - зазначили в Силах оборони півдня.

В Азовському морі, за даними ВМС, присутнє одне вороже судно, яке не є ракетоносієм.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський сьогодні, 26 квітня, вирішив призначити нового голову адміністрації Державної спеціальної служби транспорту. Про це повідомили в указах Зеленського на сайті ОПУ від 26 квітня.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Китай і Сполучені Штати Америки мають узяти на себе відповідальність за підтримання стабільності та миру у світі. Про це під час зустрічі із державним секретарем США Ентоні Блінкеном у Пекіні заявив лідер китайський лідер Сі Цзіньпін, передає МЗС КНР.

 

 

Головне