Росіяни вдарили ракетами по Києву: перші подробиці

Росіяни вдарили ракетами по Києву: перші подробиці

Російське окупаційне військо запустило ракети по території України. У Києві пролунали вибухи. Внаслідок ракетної атаки на столицю зафіксовано падіння уламків в Печерському районі.

Про це повідомляє КМВА.

Відомо, що пошкоджено житловий будинок. Інформації про жертв чи постраждалих наразі немає.

Екстрені служби прямують в Печерський, Соломʼянський та Дніпровський райони столиці, повідомив мер Віталій Кличко.

Карта повітряних тривог станом на зараз. У Повітряних силах повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння з півдня.

За попередньою інформацією, ракетна атака призвела до пошкодження багатоповерхового будинку в Печерському районі.

Крім того, попередньо зафіксовано, що уламки впали у Солом'янському та Дніпровському районах. Наразі оперативні служби вирушили на місця подій. Інформація щодо руйнувань та потерпілих з'ясовується.

У Голосіївському районі міста Києва в лісосмузі виявлено уламки ракети.

Внаслідок ракетного обстрілу у Дарницькому районі у мікрорайоні Осокорки пошкоджено приватний будинок уламками, але вогню не виникло.

У Печерському районі уламки ракети впали на нежитлову триповерхову забудову, заявив Віталій Кличко.

Наразі виявили одну постраждалу, їй надали допомогу на місці.

Повідомлення про загрозу застосування балістичного озброєння з півдня було отримано Повітряними силами ЗСУ о 10:29. О 10:30 в Києві оголошено повітряну тривогу, а вже о 10:33 у Київській міській військовій адміністрації надійшли перші повідомлення про вибухи.

Як повідмоляв "Ми-Україна" раніше, польські протестувальники заявили про намір розблокувати кордон з росією на період великодніх свят. Йдеться про тимчасове зупинення акцій фермерів на КПП Гжехотки-Мамоново IІ.

Головне